over

RIJSCHOOL HANEMAN

Autorijles en Motorrijles in Meppel en omgeving

  • Nieuwste lesmethodes
  • Geen wachtlijst, direct starten
  • Gratis theorie ondersteuning

Welkom bij
Rijschool Haneman!

“EEN RIJBEWIJS IS VOOR HET LEVEN, EEN GOEDE OPLEIDING KAN IK JE GEVEN”

Om een pakket te nemen moet je beseffen dat de gemiddelde leerling 35 tot 40 rij lessen nodig is om te kunnen slagen voor het praktijk examen. (een rijles is 60 min) Om vlak voor je examen een rij ervaring op te doen met een examinator is het verstandig om een TTT aan te vragen. Het voordeel bij deze is dat jij examen ervaring op doet ( het is geen examen) en jij vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen die jij moet doen bij het praktijk examen. Nog een mooi voordeel is dat ik als instructeur te horen krijgen waar we de puntjes op de i moeten zetten.

JE WILT JE AUTO RIJBEWIJS EN OF MOTORRIJBEWIJS HALEN EN JE WILT GOED EN VEILIG LEREN AUTO- EN MOTORRIJDEN.

Dit wil je doen in een leuke sfeer, een leuke auto en op een mooie motor met goede begeleiding. Ik ben een gecertificeerde rijinstructeur. Ik geef les volgens de nieuwste methodes en richtlijnen van het CBR.

Rijden in stappen, alleen met de juiste begeleiding, geduld en goede instructies is het slagingspercentage het hoogst.

Hierin staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Ik zou daar graag nog wat aan toe willen voegen. Wat dacht je van gezelligheid, comfort, fijne stoelen en een rookvrije en schone auto en de nieuwste MT 07 Yamaha

En wat ik zelf belangrijk vind: ik wil je graag laten ervaren dat rijden leuk en veilig is. Zowel voor de auto als de motor. Dat je zelf de controle kan houden op de weg doordat je de juiste begeleiding hebt gehad.
We beginnen onderaan bij het verkennen van de auto en de motor en breiden dit uit tot het examen. Voor de auto 1 en de motor 2 stuks.

Mijn aandacht ligt bij de basis en als deze goed is gaan we de basis goed, snel en veilig uitbreiden in een ontspannen en goede sfeer.
Op deze manier kan je met minder lessen richting het examen.
Benieuwd naar de prijzen van een les of een pakket?

Op deze manier kan je met minder lessen richting het examen.

Benieuwd naar de prijzen van een les of een pakket?

Bekijk pakketten

Ben je overtuigd, dan kun je contact met mij opnemen voor meer informatie en een intakegesprek, om je opleidingstraject bespreekbaar te maken.

Frederik Haneman
Eigenaar Rijschool Haneman

Hoe Ga ik te werk

Kwaliteit en Veiligheid en een prettige sfeer. Deze staan bij mij hoog in het vaandel en vertaalt zich dan ook in een goede basis met de juiste rijopleiding.

01.

KENNIS MAKEN

Na een kennismakingsgesprek en afspraken gaan we gedegen aan de slag met de eerste stappen. Afhankelijk van jou ervaring gaan we daar aan de slag met wat voor jou mogelijk is.

02.

VEILIGHEID

Veiligheid staat voorop, daarom leggen we een goede basis neer. Een goede basis is veilig en juist deelnemen aan het verkeer.

03.

RESULTAAT

Deze is geheel afhankelijk van jou inzet en mijn begeleiding. Gedurende de opleiding zijn wij een team dat jou het rijbewijs gaat opleveren. Dus mijn verwachting is dan ook dat we het samen gaan doen. Open en eerlijke communicatie is hierin belangrijk.

Direct starten met autorijles en of motorrijles ?

  • Zelf je lessen inplannen
  • Complete pakketten
  • Theorie ondersteuning
Bekijk onze pakketten